Wedstrijden 17-12-2022

Isala MSE3 – Peatminers MSE2
Afgelopen zaterdag middag was de laatste wedstrijd van 2022 voor het Tankservice Haarhuis team in Deventer. Na een rustig begin namen de Peatminers in de loop van het eerste kwart de controle op de wedstrijd over. Daar waar de aanval het hele seizoen al moeizaam gaat lukt het nu om dit netjes op te zetten. In de verdediging wordt de schutter uit Deventer gestopt en dus is het eerste kwart voor Peatminers. 9-15
Het tweede kwart lukt het de voorsprong uit te bouwen naar 10 punten. Wel is duidelijk dat Isala niet van plan is op te geven.
Rust. 18-28.
De tweede helft kwam Peatminers nooit echt in gevaar. Wel moesten ze zorgen dat ze de harde fouten voorzichtig geïncasseerden. Dit lukte en door lekker basketbal gingen de punten mee naar Vriezenveen.
Eindstand 43-53

Valley Bucketeers MSE1 – Peatminers MSE1
Heren 1 had vrijdagavond de laatste wedstrijd van 2022 in Nijverdal. Thuis werd er gewonnen door de heren in het groen. In Nijverdal kwam Peatminers niet goed uit de startblokken. Valley Bucketeers kon makkelijk scoren en Peatminers kon de bal niet lekker door passen. Het tempo lag hoog in het eerste kwart en Valley Bucketeers nam de leiding met 21-12. Het tweede kwart lag het tempo lager en beide kanten misten veel. Rust stand 29-20. Derde kwart kwam Peatminers wel terug in de wedstrijd. Aanval werd beter gelopen en verdedigend stond het strakker. 36-36. Na een time-out kwam het klad er weer in bij de heren en stond het 46-38. Het vierde kwart werd strijd geleverd. Peatminers kwam nog terug tot 3 punten maar Valley Bucketeers hield het hoofd koel. Een teleurstellend eind van het jaar 2022 voor heren 1.
Eindstand 58-52