MSE2 wint wedstrijd tegen Twente Buzzards MSE3

Twente Buzzards MSE3 – Peatminers MSE 2 (42-57)
Afgelopen zaterdag speelde het tweede heren team van Peatminers tegen het derde team van de Hengelose Twente Buzzards.
Het tweede team van Peatminers speelde de afgelopen wedstrijden ongeorganiseerd en weinig creatief. Het idee was dus meer samen te spelen. Na een 6-0 run van Hengelo was het spel van de tegenstander duidelijk. Peatminers wist de verdediging op orde te krijgen en kon aan de eigen opbouw beginnen. Helaas moest in het eerste kwart al een speler van Peatminers met een schouder uit de kom het spel verlaten. Eind eerste kwart 13-14.
Het tweede kwart kwam Peatminers beter in het spel en werden de aanvallen gelopen. Met rust was de voorsprong 5 punten.  Het derde kwart werd de voorsprong uitgebouwd naar 18 punten en begin 4e kwart stonden Peatminers zelfs even 22 punten voor. Op dat moment hebben de Vriezenveners de klok gebruikt en het spel uitgespeeld.  De eerste winst van het seizoen.

Twente Buzzards MSE2- Peatminers MSE1 (55-48)
Heren 1 had zaterdagavond een wedstrijd in Hengelo tegen Twente Buzzards. In het eerste kwart ging het er zeer fysiek aan toe. Twente Buzzards maakte goed gebruik van screens en Peatminers kon via hun centers wat scores creëren. 13-10 in het voordeel van Twente Buzzards. Het tweede kwart was er eentje om heel snel te vergeten. Wat er ook geprobeerd werd, de bal wilde er simpelweg niet in aan Vriezeveense kant. De heren verdedigden wat ze konden maar zonder scores werd dat erg lastig. Zo stond het 32-12 na periodes. In het derde kwart probeerde Peatminers maar simpelweg om het beste er van te maken en langzaam maar zeker gebeurde dit ook. De aanval liep goed, scores werden ook afgerond. Stukje bij beetje slonk de voorsprong van Twente Buzzards. Na drie kwarten stond het 39-31 voor de heren uit Hengelo. Het was nog een achterstand voor de heren in het groen, maar er was misschien nog wat mogelijk. Twente Buzzards herpakte zich en wist Peatminers ietwat af te stoppen. Peatminers pushte maar de tank begon leeg te raken. De achterstand werd tot 5 punten verschil goed gemaakt maar Twente Buzzards speelde het slim uit en pakte de winst.