De groene golf is teruggekeerd uit Denemarken

Als een tsunami overrompelde de Vriezenveense teams het toernooi in Lemvig in Denemarken. Met 5 teams, uitkomend in 5 verschillende disciplines, spelend in 4 finales, was Peatminers sterk vertegenwoordigd. Met trots mogen we dan ook terugkijken op een geweldige ervaring met fantastische resultaten. Peatminers MU16 bereikte de kwartfinale, MU20 kon de B finale net niet winnen, VU14 en VU16 wisten verdiend de B finale winnend af te sluiten en VU20 sloot het toernooi af met een geweldige tweede plek na het spelen van de A finale.

Samengevat komt er 1 waarde sterk boven water drijven, namelijk: Saamhorigheid met een lach, dan komen de prestaties vanzelf!!. Met elkaar; door elkaar en voor elkaar. Dát is de succesformule van onze club en dát heeft wederom zijn waarde bewezen voor dit toernooi.

Met elkaar de wedstrijden spelen en kijken. Voor elkaar juichen en supporten in een toernooi dat door elkaar mogelijk is gemaakt.

Met een 1000 knapper, vuurwerk, bengaalse rookpotten en bubbels werden de teams weer welkom geheten in Nederland. Mede middels deze wijze willen we dan ook graag onze supporters bedanken voor hun support tijdens dit toernooi.

Het was geweldig om alle reacties vanuit Nederland via allerlei (sociale) kanalen te ontvangen!

We wensen jullie een gelukkig 2020 en hopen iedereen aanstaande vrijdag 3 januari om 18.30 uur te spreken en te zien tijdens onze nieuwjaarsreceptie in onze kantine van sporthal de Stamper.