BV Peatminers laat de velden weer groen kleuren!

Afgelopen weekend had BV Peatminers weer de nodige thuiswedstrijden in de vertrouwde sporthal op het programma staan. Eens even lezen hoe de teams hebben gepresteerd!

Peatminers MSE 1 – Uitsmijters MSE 3 -> 54-75

Zaterdagmiddag in de Stamper was het aan Heren 1 om de punten in Vriezenveen te houden. Tegenstander was Uitsmijters die koploper is van de competitie. Het eerste kwart verliep redelijk gelijk op. Uitsmijters wist gebruik te maken van hun ervaring en op de juiste plekken hun schoten te pakken. Heren 1 kwam in eerste instantie moeilijk in hun aanval. Uitsmijters maakte hier dankbaar gebruik van. Heren 1 sloot het eerste kwart af met een 11-21 achterstand. Het tweede kwart stond de verdediging van Peatminers wat strakker. Ook aanvallend werden er betere keuze/ gemaakt en de achterstand was op een gegeven moment nog maar 3 punten! Met de rust stond het 30-33. In het derde kwart gaf Uitsmijters flink gas. Peatminers kwam er niet aan te pas en had ook wat pech. In een kwart was de 3 punten achterstand uitgelopen tot een 37-57 stand. In het vierde kwart ging het vrij gelijk op waar over en weer werd gescoord in een verder sportieve partij door beide teams.

Peatminers M22 1 – Risne Stars X22 1 -> 88-44

De laatste thuiswedstrijd voor de mannen van u22.

De wedstrijd begon met 2 aan elkaar gewaagde teams. Aan beide kanten werden er punten gemaakt en weggegeven.1e kwart 12-12

Het tweede kwart kwamen we op dreef met een aantal mooie scores uit steals en aanvallen tegen een zone defense.2e kwart 42-23.

Het beruchte 3e kwart was aangebroken.

In het derde kwart gingen we door waar we mee bezig waren en konden we de voorsprong uitbouwen naar 69-29. In het laatste kwart begonnen we weer met een aantal scores. Hierna was de winst al bijna binnen, dit resulteerde helaas nog in een aantal scores voor de tegenstander.