Jugglers MSE2 – Peatminers MSE1 (56-74)

Heren 1 wachtte zaterdagmiddag een uitwedstrijd tegen Jugglers. Vooraf werd een lastige wedstrijd verwacht omdat Peatminers de laatste keer met 4 punten verschil verloor. Jugglers had echter veel blessures, waardoor ze maar 6 beschikbare spelers hadden. Peatminers begon wel aanvallend sterk aan de wedstrijd maar liet wel wat steken vallen in de verdediging. Zo bleef Jugglers wel in de wedstrijd maar stond Peatminers 17-22 voor. Het tweede kwart begon Peatminers beter in de wedstrijd te komen. Aanvallend werd de bal goed rondgespeeld en verdedigend stond het sterk. 26-44 stond het bij de rust. Het derde kwart begon slordig bij Peatminers maar behielden wel hun voorsprong. 39-53. Het vierde kwart kon Jugglers het niet bijbenen en door veel driepunters die geraakt werden kwam Peatminers met een mooie uitoverwinning thuis.