Home De vereniging Organisatie Trainingstijden Wedstrijdschema Sporthallen Vacatures BAT "Basketball Academie Twente" G-Basketbal Lid worden Multimedia Foto's Downloads Teams Bonteavond My Peatminers
Wedstrijden

Zaterdag 28 april
10:00 V12 1 uit tegen Picker Reds X12 1
 

Uitslagen

S.V.Z.W. - Vrouwen Sen.: 78 - 61
Vrouwen U12 1 - WSV: 55 - 66
Mannen U12 2 - Valley Buck: 53 - 27
Vrouwen U14 - Jolly Jumpers: 58 - 57
Mannen U12 1 - Picker Reds: 60 - 10
WSV - Vrouwen U12 2: 65 - 15
Mannen U16 - Valley Buck: 39 - 55
Vrouwen U18 - De Snipers: 74 - 49
Mannen Sen. 2 - Buzzards: 44 - 35
Mannen U18 - Buzzards: 42 - 45
Vrouwen Sen. - S.V.Z.W.: 66 - 37

Het laatste nieuws

Peatminers kampioenenbal

Afgelopen weekend was voor veel teams de laatste competitieronde. Twee teams vierde het kampioenschap in de stamper en alle wedstrijden waren in een warme stamper de moeite waard om te bekijken. De u10 groep had een afsluitend toernooi bij the Valley Bucketeers. Al met elkaar veel om op terug te kijken en hierbij de verslagen van de coaches. Ook zijn er het hele weekend veel foto’s gemaakt en die zijn via deze <link> te bekijken.

Lees meer...

Ook een succesvolle tweede sportcarrousel dag!

Ook de tweede dag van de sportcarrousel 2018 was zonnig, sportief en bovenal heel plezierig. Vandaag maakten veel basisschoolleerlingen van de Shalom, Rehoboth, De Bron en Antonius kennis met allerlei sporten, waaronder basketbal. De leerlingen maakten kennis met basketbal door middel van een tikspelletje en een spelletje boter-kaas-en-eieren. Na 15 minuten draaide elke groep weer door naar het volgende onderdeel. Peatminers kijkt terug op twee heel mooie dagen en we hopen dat er kinderen enthousiast zijn geworden. De foto's van deze dag zijn hier te vinden.

Lees meer...

Eerste dag Sportcarrousel 2018 groot succes!

Voor een groot aantal leerlingen uit de bovenbouw van de Elthetho, Regenboog en de Pölle was er vandaag een sportief en zonnig programma. Op de sportvelden bij voetbalvereniging DETO waren verschillende sportverenigingen aanwezig om de kinderen kennis te laten maken met allerlei sporten. Uiteraard was ook Peatminers hierbij vertegenwoordigd. De verschillende groepjes kregen in 15 minuten een spoedcursus basketbal door middel van verschillende spelletjes. We nodigen iedereen uit om een aantal keer gratis mee te komen trainen om te kijken hoe leuk basketbal is! De foto's die op deze dag gemaakt zijn, zijn hier te vinden.  Morgen mogen ook de kinderen van Rehoboth, de Bron, Antonius en Shalom genieten van een zonovergoten sportdag tijdens de Sportcarrousel 2018.

Lees meer...

Foto's VU16 kampioen en thuiswedstrijden vrijdag

Afgelopen weekend zijn er foto's gemaakt bij de kampioenswedstrijd van VU16 te zwolle en bij een aantal thuiswedstrijden. Bekijk ze hier!

Lees meer...

Teams BV Peatminers halen kampioenschap binnen!

Wat een leuk nieuws hebben wij te melden bij Peatminers dit weekend! De meiden U16, de meiden U14 en de jongens U12 zijn kampioen geworden!  Volgende week zijn er nog wedstrijden in de Stamper voor deze toppers en iedereen is van harte uitgenodigd om mee te vieren in dit succes!

Lees meer...