Peatminers VU16-1 haalt de magische 100

Peatminers VU16-1 tegen Amical VU16-1

Deze wedstrijd ging heel goed. We begonnen met goeie concentratie, na het eerste kwart stonden we er al mooi voor. We gingen uiteindelijk de rust in met 51-9.
In het begin van de derde kwart was de concentratie aan onze kant ver te zoeken.
Maar we herpakten ons snel en wonnen de wedstrijd met 102-21!
Eindstand 102-21

Peatminers u14-2 tegen Twente Buzzards

Peatminers u14-2 hadden dit weekend een wedstrijd tegen de Twente Buzzards uit Hengelo op het programma staan.
Het eerste kwart begonnen we zeer sterk, strakke verdediging en zeer goeie en gecontroleerde aanvallen, tussenstand eerste kwart 15-16 in het voordeel van Hengelo.
In het tweede kwart waren wij de concentratie kwijt en hier profiteerde de tegenstander dankbaar van, tussenstand in de rust 24-34 voor Hengelo.
Na de rust wou het ons niet meer lukken om goeie aanvallen te draaien en de basket te vinden, helaas hebben we er niks aan kunnen doen om dit te kunnen verbeteren.
Eindstand 81-45

Twente Buzzards U12-1 – Peatminers U12-2
Afgelopen zaterdag streden de enige twee meidenteams in de competitie tegen elkaar. De meiden van Peatminers begonnen sterk tegen de lange Hengelose meiden.
Tot en met de derde periode bleven de teams in evenwicht (21-20). Twente Buzzards maakte echter goed gebruik van het lengteoverwicht. Peatminers kon niet meer aanhaken en zo liepen de Hengeloers langzaam maar zeker weg bij de meiden.
Eindstand 58-37

Peatminers VU16-2 tegen WSV VU16-1
We begonnen de wedstrijd een beetje gehaast waardoor WSV een kleine voorsprong nam. De tweede periode ging weer iets beter. De stand voor de rust was 21 -15. De derde kwart begon weer goed en we liepen weer in. Het vierde kwart verliep goed WSV werd erg gefrustreerd en ging stomme en onnodige fouten maken waardoor wij alleen maar beter gingen spelen. De eindstand was 40-48 voor Peatminers.
Eindstand 40-48