De dames van Peatminers houden de 1e plaats!

Peatminers VSE1 – Kikkers VSE 1

Vrijdagavond stonden de dames uit Vriezenveen tegen de dames uit Borne tegen elkaar op het veld. De nr 1 tegen de nr 2, dit beloofde dus een zeer spannende wedstrijd te worden. Na het verlies van vorige week van Peatminers is de vechtlust weer gegroeid, de dames gaan voor het kampioenschap. De wedstrijd begon rustig, de punten bleven lange tijd uit, maar Peatminers wist een voorsprong op te bouwen. Door snel te reageren en gebruik te maken van de gaten in de verdediging van Kikkers wist Peatminers de voorsprong te behouden. De rust werd ingegaan met 43-23. Het derde kwart kwam Kikkers terug. Veel fast breaks werden gespeeld en gescoord, zodat de voorsprong steeds kleiner werd. In het vierde kwart was Peatminers weer aan de beurt en was de overwinning een simpel feit. Eindstand 71-50. Peatminers blijft hierdoor aan de leiding met nog 6 wedstrijden te spelen.