BV Peatminers U10 speelde met vol enthousiasme in Wierden

De spelers van U10 hadden afgelopen zaterdag een toernooi in Wierden.

Op zaterdag 22 februari hebben we weer een U10 toernooi gehad in Wierden. Vol enthousiasme zijn we gestart  tegen Tonego. De eerste minuten gingen we sterk van start en hadden we een paar mooie scores. Daarna werd de wedstrijd wat fysieker en daar zijn we nog niet tegen opgewassen. Toch proberen samen te spelen en de opdrachten uit voeren. Sneller de bal over spelen en snellere moves staan nog op het trainingsprogramma. Jammer genoeg verloren. Ook de 2e wedstrijd mooi gestart maar hier weer een fysieke wedstrijd en eigenlijk zijn de toernooien om de fundamentals te leren. Voor de 3e wedstrijd hebben we een afspraak gemaakt met de coach van Valley Bucketeers en de wedstrijdleiding en scheidsrechters om strakker te fluiten. Fout is fout. Het resultaat een prachtige wedstrijd waar allen van genoten hebben en veel van geleerd hebben. Ook de laatste wedstrijd was er een om in te lijsten. Lekker fanatiek en druk bezig goed te verdedigen.

Na afloop hebben onze kids met respect de tegenstanders gefeliciteerd en gezwaaid naar de ouders op de tribune.

Om 2 uur moe maar voldaan klaar met het toernooi waar we trots op mogen zijn.

Op naar de volgende!!

Peatminers VU16-1 – Amical VU16-1

We begonnen de wedstrijd erg sterk. De tegenstanders konden hier maar weinig mee, de stand na het eerste kwart was 4-36. We begonnen het tweede kwart net zo sterk en maakte maar weinig fouten . De ruststand was 6 – 69. Het derde kwart verliep soepel waardoor de tegenstander gefrustreerd ging spelen. De stand na het derde kwart was 8 – 96. In het vierde kwart begonnen we de guards af te dekken waardoor ze gedwongen werden naar mindere speelsters te passen. De eindstand werd 12 – 123