Meiden U12 zijn op dreef en winnen weer

Meiden U12 zijn op dreef en winnen weer

De Peatminers mochten weer op bezoek bij een aantal teams. Hoe is het ze vergaan? Een rondje langs de velden:


Kikkers Meiden U12-2 - Meiden U12-1 22-65
Mooi samenspel lag afgelopen zaterdag aan de basis voor een ruime overwinning op Kikkers uit Borne. De afgelopen tijd is er hard gewerkt om meer snelheid in het spel te krijgen. Dat de meiden dat goed oppakken was vorige week tegen Stars al te zien. Tegen Kikkers kwam dat nog beter uit de verf. De passing was goed verzorgd, zodat er regelmatig mooie fastbreaks gelopen konden worden. Ook in de gewone aanval werd goed de vrije speelster gezocht voor de makkelijke score. Op deze manier kwam iedereen opnieuw aan scoren toe, de doelstelling van deze wedstrijd. In de achtste periode was het team klaar met het duwwerk van de tegenstander. Met een driekwart verdediging maakte het team een 0-18 run en zetten daarmee de eindstand 22-65 op het bord.


Twente Buzzards Meiden U16 – Meiden U16 58-84
Meiden U16 mochten uit tegen Twente Buzzards. Dit is meestal een belanden wedstrijd, omdat Twente Buzzards erg fysiek speelt. Twente Buzzards stond in een zone verdediging waar Peatminers in het begin even aan moest wennen. Maar in het verloop van de wedstrijd kon Peatminers hier steeds beter tegen spelen. Als de meiden de bal snel rond passten, kwam er vanzelf een vrije kans. Verdedigend was het bij vlagen erg goed. Peatminers was goed aan het uitboxen en fel op bal. De wedstrijd werd zeer goed geleid door de scheidsrechters waarvoor onze complimenten.


Jolly Jumpers Jongens U14-2 – Jongens U14 19-59
Na wat opstartproblemen mochten de mannen uit Vriezenveen laten zien wat ze waard waren in Tubbergen. Al gauw werd duidelijk dat de spelers meer moeite hadden met de basket dan met de tegenstander. Verdedigend speelden de jongens keurig, aanvallend was het prima, maar er zijn in totaal meer ballen gemist dan geraakt. Desalniettemin bouwden de jongens een solide voorsprong op en wisten ze de wedstrijd ruim te winnen.


Jolly Jumpers Heren 1 - Heren 2 68-49
Zaterdag middag moesten de heren tegen de nummer 3 in de competitie. Na een lekkere warming-up begonnen de heren aan de, op voorhand, zware klus. Jolly Jumpers in Tubbergen is altijd lastig. Toch konden de heren redelijk bij blijven en bij de rust was de achterstand nog maar 1 punt. De tweede helft en met name het laatste kwart was de individuele kracht van de nummer 7 van Jolly Jumpers de Peatminers te sterk af.


Uitsmijters Dames 2 – Peatminers Dames 1 74-34
De dames van Peatminers begonnen sterk aan de wedstrijd tegen de altijd geduchte tegenstander uit Almelo. De verdediging stond goed en de aanvallen liepen erg goed. Dit hielden de dames van Peatminers lang vol, maar toch wisten de dames van Uitsmijters tot scoren te komen, door vele vast breaks en de goede aanvallen die zij liepen. De dames van Peatminers kunnen terug kijken op een goed gespeelde wedstrijd, waarbij de aanvallen goed liepen.


Overige uitslagen:
Jugglers Jongens U12 – Jongens U12 48-28

 


REAGEREN

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Plaats een reactie.

Je moet inloggen om te kunnen reageren.