Home De vereniging Organisatie Trainingstijden Wedstrijdschema Sporthallen Vacatures BAT "Basketball Academie Twente" G-Basketbal Lid worden Multimedia Foto's Downloads Teams Bonteavond My Peatminers
Wedstrijden

Komende week geen wedstrijden

Uitslagen

Er zijn geen recente uitslagen gevonden.

Jongens U12 hebben de overhand in Tubbergen

Jongens U12 hebben de overhand in Tubbergen

Afgelopen weekend was voor Peatminers een uit weekend. De jongens U 12 waren duidelijk te sterk voor de Jolly Jumpers. Het meiden U12 team speelden een sterke wedstrijd en ook het 1e team van de heren wisten met maar 6 spelers de nummer 2 in de competitie naast zich te houden. Hierbij de verslagen van de coaches,

 

Jolly Jumpers – Jongens U12-1 -> 7-74

De jongens van X12-1 speelden met maar vier basisspelers, aangevuld met drie spelers van X11-3. Die drie wisten zich moeiteloos in het team te spelen. Wat natuurlijk ook hielp was dat beide teams twee keer in de week samen spelen. Na eerder dit seizoen thuis met 74-2 gewonnen te hebben tegen Jolly Junpers, speelden ze uit al direct een gewonnen wedstrijd. De gehele wedstrijd hadden de jongens uit Vriezenveen de overhand. Na de eerste twee perioden, toen het team nog niet helemaal wakker was, werd de verdediging toch strak opgepakt met veel steals als gevolg. Eindstand was dit keer 7-74 in het voordeel van Peatminers.

 

Uitsmijters MSE2 - Peatminers MSE1 -> 52-52

Peatminers trad zaterdagavond aan in de IISPA hal tegen Uitsmijters. Met een gehavende ploeg door blessures en ziekte wist Peatminers met 6 spelers vooraf dat het een pittige wedstrijd zou worden, gezien Uitsmijters boven hen staat. Desondanks wist Peatminers uitstekend uit de startblokken te komen door het tempo te bepalen en gedisciplineerd te verdedigen. Uitsmijters probeerde op allerlei manieren druk te zetten maar Peatminers hield het hoofd koel te houden en een geringe voorsprong van 24-26 de rust in te gaan. Derde kwart probeerde Uitsmijters meer druk te zetten en fysieker te werk te gaan, maar Peatminers bleef rustig en gingen op hetzelfde tempo door. De stand bleef gelijk op gaan. Peatminers kwam op het einde van de wedstrijd in de foutenlast na een lange strijd en maakten in de laatste minuut gelijk en konden net niet de winst binnen halen. Na enige verbazing dat er geen verlenging werd gespeeld na besluit van de thuisploeg, waren de heren in het groen toch erg blij met het punt na een lange, zware wedstrijd.

 

Amical x12 1 - Peatminers x12 2 -> 25-25

Afgelopen vrijdag mochten de meiden zich opmaken  voor de uit wedstrijd tegen amical. De thuiswedstrijd hadden we verloren maar we wisten zeker door de groei die de meiden hebben laten zien dat we een kans zouden maken. Hier hebben de meiden goed gebruik van gemaakt en hebben ze ervoor gezorgd dat amical geen kansen kreeg tijdens de wedstrijd. Verdediging was strak en de  aanvallen werden goed uitgevoerd.  Na de eerste helft was het 14-12 voor amical en de tweede helft wisten de meiden de verdediging  goed vast te houden. 2 seconden voor het einde was het 25-24 en kreeg Lisa nog 2 vrije worden waar ze er 1 van raakte! Amical was niet op de hoogte van de verplichte verlenging en werd de wedstrijd dan ook gestaakt met gelijke stand.

 

ZAC Landstede – Peatminers VU18 -> 30-82

Op zaterdagavond 2 december mochten de Peatminers VU18 aantreden tegen ZAC Landstede in Zwolle. Vanaf het begin was het al erg duidelijk dat onze vrouwen de overmacht hadden, met een goede voorsprong van bijna 40 punten in de rust. In de tweede helft nam de frustratie toe wanneer de tegenpartij erg fysiek werd, maar dat hield de meiden niet tegen om punten te maken en gingen ze er aan het einde van de wedstrijd met de winst vandoor.

 

Jongens tonego-peatminers ju16 -> 70-35

Een uitwedstrijd tegen de grote boys. Op voorhand hadden we afgesproken om fullcourt te gaan verdedigen aangezien de tegenstander maar zeven spelers had en wij twaalf. Het eerste kwart kwamen we aardig mee en hadden beter spel dan tonego. In het tweede kwart ging tonego ook fullcourt spelen met veel fysiek spel. Jammer genoeg kwamen wij lengte en kilo,s te kort om de tegenstander buiten de bucket te houden. Na een mislukt schot had Tonego vier rebounds om alsnog te scoren. Jammer, wel hard gewerkt.

 

Ceres XU18 - Peatminers MU18 -> 100-28

Peatminers kwam in Emmeloord direct tegenover een stevige press te staan. De jongens vergaten de afspraken hierover en speelden niet hun eigen spel. Pas laat in de eerste periode wisten ze zich een beetje onder de druk uit te spelen. Maar toen was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. In de volgende periodes wist het team redelijk onder de druk uit te komen. Maar het tempo van de tegenstander lag een versnelling te hoog. En daarmee werd de inzet en strijd van de jongens helaas opnieuw niet beloond.

REACTIES

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Plaats een reactie:

Je moet inloggen om te kunnen reageren.