Home De vereniging Organisatie Trainingstijden Wedstrijdschema Sporthallen Vacatures BAT "Basketball Academie Twente" G-Basketbal Lid worden Multimedia Foto's Downloads Teams Bonteavond My Peatminers
Wedstrijden

Komende week geen wedstrijden

Uitslagen

Er zijn geen recente uitslagen gevonden.

Het laatste nieuws

Superbasketbalkamp 2018

Peatminers superbasketbalkamp 2018 was een geweldige belevenis!!!!
Meer dan 100 (jeugd)leden hebben afgelopen weekend volop genoten van het Peatminers superbasketbalkamp. In en rondom het scoutingsgebouw van de Bataven in Hengelo (ov) werden tolloze activiteiten georganiseerd voor de jeugd van 8 tot 18 jaar met als klapper de Peatminers groen/bonte avond met als jurylid niemand minder dan de zingende fietsenmaker Leon Schipper. “Dat iedereen kan basketballen is wel duidelijk, maar dat de Peatminers jeugd nog meer talenten heeft had ik niet 1,2,3 gedacht”, aldus Leon. Het Peatminers superbasketbalkamp 2018 was super georganiseerd door vele vrijwilligers en door een bijdrage van onze sponsoren Eetidee Sanderman Vroomshoop voor de heerlijke gezonde snack tijdens de 6 kamp, Avia Tankservice Haarhuis uit Westerhaar en Schipper tweewielers uit Vriezenveen meer dan geslaagde bonteavond.
Iedereen bedankt voor zijn of haar bijdrage om te laten merken dat plezier en prestatie heel mooi samen kan gaan bij Basketbalvereniging Peatminers.

Lees meer...

Stem op Peatminers

Net zoals vorig jaar organiseert de Rabobank dit jaar de Rabo Clubkas Campagne 2018!
In totaal wordt €185.000 verdeeld over 470 deelnemende sportclubs, op basis van het aantal stemmen dat per club wordt uitgebracht. Ook Peatminers doet hier natuurlijk aan mee.

Lees meer...

Foto's VU14 voorrondes NK

Afgelopen weekend stond VU14 in de voorrondes voor het NK. De foto's die hiervan gemaakt zijn, zijn toegevoegd op de website en zijn hier te vinden.

Lees meer...

BV Peatminers meiden U14 een ervaring rijker!

BV Peatminers sluit het seizoen af met een allerlaatste wedstrijd van V12 en de meiden van U14 zijn op bezoek geweest bij Donar in Groningen. 

Lees meer...

Peatminers kampioenenbal

Afgelopen weekend was voor veel teams de laatste competitieronde. Twee teams vierde het kampioenschap in de stamper en alle wedstrijden waren in een warme stamper de moeite waard om te bekijken. De u10 groep had een afsluitend toernooi bij the Valley Bucketeers. Al met elkaar veel om op terug te kijken en hierbij de verslagen van de coaches. Ook zijn er het hele weekend veel foto’s gemaakt en die zijn via deze <link> te bekijken.

Lees meer...